Az elmúlt években Magyaregresen mindig a dobogó volt a cél a bajnokságban, és ezt többször sikerült is teljesíteni. A legutóbb bronzérmet nyerő alakulat idén nyáron alig változott, és mivel a két legnagyobb rivális közül az egyik feljutott, a másik meggyengült, joggal várhatnak idén is jó eredményeket a településen.

Igen, mindenképpen, az elmúlt évek arról szóltak, hogy mindig legyünk dobogón, de azt tudtuk, hogy a feljutásra nincs lehetőség. Idén azt gondolom, megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot, és hátha sikerül megteremteni a feltételeket, persze csak ha az eredmények is úgy fognak jönni - mondja a csapat egyik törzsszurkolója, Horváth Gábor.

A találkozón bordóban szereplő taszáriaknál viszont komoly változások akadtak, kicserélődött a csapat egyik része, a cél azonban reális, a bentmaradás, és esetleg a középmezőny elérése.

megyefoci

A felkészülésünk jól sikerült, sokan távoztak, de az ifi csapatból sorra be tudtunk építeni játékosokat, a célunk a középmezőny, és a mai mérkőzésen is arra törekszünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk - mondja a Taszár játékos-edzője, Tóth Zoltán.

Nos, ez sikerült a taszáriaknak. A mérkőzés első félidejében nem esett gól, a második játékrészben aztán egy szerencsés találattal Frei Roland révén a vendégek megszerezték a vezetést, és ezzel a győzelmet is. Az 1-0-ás sikerrel a Taszár 100 %-os, és vezeti a déli csoportot a szintén hibátlan Berzence előtt, a Magyaregres pedig két vereséggel hátulról a harmadik. Ezt kevesen gondolták volna a szezon előtt, a helyezések azonban most még semmit nem érnek. További érdekes eredmény, hogy a Somodor 4-3-ra legyőzte a Kaposfüredet, és így több, mint egy év után győzött újra bajnokin, a Böhönye pedig 5-0-ra ütötte ki a szebb napokat megélt Satelit csapatát.

Címkék: magyaregres, megyefoci, taszár, foci, labdarúgás, sport