A hazaiak kezdtek jobban az ebben a szezonban első meccsét játszó Sowunminak köszönhetően, ám a folytatás vendégfölényt hozott helyzetekkel. Igaz a Siófoknak is akadt gólszerzési lehetősége. A második félidő is az elsőhöz hasonlóan zajlott, mindkét együttes előtt adódtak helyzetek, ám ezúttal egyik csapat sem tudott betalálni a másik kapujába. A vendégek 14 év után továbbra is nyeretlenek a Balaton-partján.

A Videoton a jelenlegi bajnokságban még nem győzött idegenben, vendégként márciusban a Ferencváros otthonában gyűjtötte be legutóbb a három bajnoki pontot. A somogyiak rászolgáltak a döntetlenre.

siófok_foca

„Nagyon jó csapat ellen sikerült egy pontot szereznünk, mert szervezetten és tudatosan futballoztunk. A második félidőben jobban játszottunk, és ettől a mérkőzés is jobb lett. Nekünk is voltak olyan helyzeteink, amivel eldönthettük volna a mérkőzést, de elégedett vagyok a döntetlennel, és ebből az eredményből profitálnunk kell” - nyilatkozta a Siófokot irányító ifj. Mihalecz István

„Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki ismét, sajnos azonban ezúttal sem sikerült kihasználnunk ezeket. Ha a mérkőzések elején sikerülne a lehetőségeinket gólra váltani, teljesen másképp alakulnának a meccsek. Túl fogunk jutni ezen a nehéz időszakon. Amikor Székesfehérvárra jöttem, tudtam, hogy nehéz feladat vár rám, hiszen egy teljesen újfajta mentalitást kell meghonosítani a klubnál, és tudom, hogy ez hosszú távon eredményes lesz, mert a következetes munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét” – olvasható Paulo Sousa nyilatkozata a vidi.hu-n.

Címkék: otp liga, vidi, videoton, foci, siófok, sport