Tavaly tavasszal egy pontot tudott elhozni a Pápa otthonából a Rákóczi. Akkor 1-1 lett a végeredmény, de most győzni mennek a zöld-fehérek, akik a Vidi elleni bravúr után valósággal szárnyakat kaptak.

Tudjuk, a Pápa egy nagyon jó kis csapat és rettentő jól igazoltak, tehát érdekes, több játékos távozott tőlük, de csak minőségi igazolás posztokra hoztak és kifejezetten jó csapattá vált, mutatja az eredményes játéka is, nehéz lesz ellenük játszani, főleg idegenben ugye, de az a dolgunk, hogy játszunk ellenük és bízom benne, hogy tudjuk azt a szintet, vagy hasonlót, amit a Videoton ellen, mert akkor nem kell üres kézzel hazajönnünk - mondja a Rákóczi vezetőedzője Sisa Tibor.

rakoczilogo

Sisa Tibornak lehet, hogy bele kell nyúlnia a győztes csapatba, ugyanis többen sérüléssel bajlódnak. Hajduch Lubos hosszabb időre kidőlt a sorból, miután kificamodott az ujja a Fehérvár elleni rangadón és Bojan Pavlovics sem egészséges. Ráadásul a Spanyolországban próbajátékon lévő Milan Pericsre sem biztos, hogy számíthat a mester. A játékosok mindezek ellenére bizakodóak a tabellán jelenleg negyedikként álló pápaiak ellen.

Sokat persze nem lehet levonni, sok kispasszos csapat, ha úgy védekezünk és olyan sűrűek leszünk, mint ahogy a Videoton ellen játszottunk és kisegítjük egymást, akkor nem lehet problémánk ezen a mérkőzésen - teszi hozzá a kraci játékosa Graszl Károly.

Szombaton 19 órakor indul útjára a labda a pápai Perutz Stadionban, ahol idei első idegenbeli győzelmét szeretné begyűjteni a Rákóczi.

Nézze meg Sisa Tibor legutóbbi értékelését a Vidi elleni meccsről:

Címkék: foci, sisa, vezetés, rákóczi, labdarúgás, sport