Nem csoda, ha szeretnének szűkíteni a tavasszal a hírös városban szabott zakón, ám nem lesz könnyű dolguk, hiszen  Európa Ligában szerepelt csapat várja vasárnap a Kaposvári Rákóczit. A Kecskemét a Magyar Kupa védőjeként indul harcba, és az idei bajnokságban szeretnének a mezőny első felében végezni. A Kaposvárnak is hasonló céljai vannak, így nyílt csata várható két támadó szellemű csapat között.

- Úgy gondolom, hogy a támadóikat kellene valahogy lefogni, mert nagyon gyors csapat, jól passzolnak, sok gólt lőnek. Mi a Fradi ellen jól játszottunk, ha ezt a formát tudjuk tartani, akkor pontot szerzünk, de ehhez pontosnak kell lenni ott hátul - mondta el a Kapospontnak Hegedűs Dávid, a Rákóczi játékosa.

A Kecskemét is tisztában van vele, hogy nem lesz sétagalopp a találkozó. A lila-fehérek ma hajnalban érkeztek haza Kazahsztánból, így több mérkőzés lesz a lábukban.

- Igen, én is olvastam hogy sok helyen kicserélődött a Kaposvár, mi jó úton járunk, nyílt lesz a találkozó, támadó szelleműek vagyunk mi is, ők is, gólzáporos mérkőzésre számítok - nyilatkozta Kecskemétről telefonon Mohl Dávid.

A kaposváriaknál csupán Balázs Benjáminra nem számíthat a vezetőedző, a többiek harcra készek, igaz, erőbeli lemaradása több labdarúgónak akad még. A találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik, a Kapos.hu internetes portálon figyelemmel követhetik a mérkőzés alakulását, a Kapos Televízióban pedig hétfőn este fél hattól láthatják felvételről az összecsapást.

Címkék: támadó szellem, Keckemét, idegenben, Sisa Tibor, Rákóczi, sport