A játékosok igazán kedvelik a teniszt, mert még a legnagyobb hőségben is a vörös salakon küzdenek. Az Alfa Invest Kupát már 13. alkalommal rendezte meg a Donner Sport Klub.

- Három számban indítottuk a versenyt, 50 alatt, felett a férfiaknak egyéniben és páros is lesz még ma, ha minden igaz, ezt ma le fogjuk zongorázni, mert nagyon-nagyon meleg van - mondta Witz Viktória, szervező.

50 év alatti és feletti kategóriákban lehetett nevezni egyéniben és a párosokat is várták.

A balatonboglári Koszics Gábor azt mondja, elég jónak ígérkezik a mai nap, a cél, hogy minél jobban játsszon, hogy ez majd mire lesz elég, kiderül. 4 mérkőzés is lesz a csoportban, az elsőn túlvannak győzelemmel és várja a többi mérkőzést.

Az amatőr teniszezők szerint fontos, hogy ne csak a mindennapokon, hanem versenyeken is megmérethessék magukat. Erre bőven lesz lehetőségük egész nyáron. Július 22-én, pénteken az egyik leghangulatosabb verseny jön a sorban.

A szervező azt mondja, hogy két hét múlva lesz egy hagyományos versenyük szintén, éjszakai, ami az egyik legnépszerűbb verseny, 7. alkalommal rendezik meg, péntek este 9-től, férfi, női versenyzőket várnak, egyénileg nevezzenek és reméli, hogy reggel 8-ig fog tartani. mint az elmúlt két évben.

A hétvégi kupát végül kategóriájában Gulyás Gábor és Rózsavölgyi István nyerte, míg a párosok között a Kelemen Tamás - Fogta Attila duó győzött.

Címkék: Donner Sport Klub, Alfa Invest Kupa, verseny, tenisz, Kaposvár