Illés János: az első nyolcba várom a Rákóczit

- Egy szervező középpályást vagy egy árnyék-éket keresünk a Kaposvári Rákóczinál - nyilatkozta a kapos.hu-nak Illés János. A zöld-fehérek ügyvezető-elnöke úgy látja, hogy a távozók ellenére a kezdő tizenegyben nem lesz sok változás, így a célok is maradhatnak a régiek: az első nyolcba várják a csapatot.

Illés János továbbá azt is megjegyezte, kapusposzton talán még erősödött is a csapat, hiszen a távozó Milinte és Kovács helyére a rutinos Poszát és a szlovák válogatott Lubos Hajdúchot igazolták le.

A korábban említett hiányposztra a saját nevelésű Kulcsár Kornél is megfelelő lehet. - Most előtte a lehetőség, rajta múlik, hogy tud-e élni vele - tette hozzá Illés.

 

 

Sisa Tibor: senkit sem szeretnék álmokba ringatni

Sisa Tibor már a jövő hétvégi Fradi elleni meccsre készíti fel a csapatot. Mint mondta: látott a felkészülés alatt bíztató jeleket, de vannak még finomítani való dolgok.

 

 

Nézd meg Bank István gólját

A Dorog elleni felkészülési mérkőzés utolsó gólját Bank István szerezte. A találatot, a védő elemzését és további két újonnan igazolt játékosunk, Farkas Péter és Katona György bemutatkozását az alábbi videóban láthatod.

 

Címkék: Farkas Péter, Bank István, Katona György, Illés János, Sisa Tibor, Rákóczi, labdarúgás, sport, Kaposvár