A fórum programjában három előadás szerepel. Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottságának elnöke, Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára és Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára az új sporttörvényről, a társasági adókedvezmény változásairól és a magyar sport helyzetéről, lehetőségeiről beszél majd.

sporttorveny

- Örömünkre szolgál, hogy a kormány egyértelműsítette: a sportot stratégiai ágazatnak kell tekinteni - mondta a kaposvári sportbizottság elnöke, Dér Tamás az esemény egyik szervezőjeként. - Az eddigi intézkedések hűen tükrözik ezt a szándékot. A remények szerint az új sporttörvény elfogadása átlátható, tiszta viszonyokat teremt és a gyakorlban is több pénz jut majd a sportra.

A fórum résztvevői részletesen elemzik majd a sporttörvényt és természetesen várják a kérdéseket is. A társasági adókedvezményekkel kapcsolatos új fejleményekről szintén szó lesz. A szervezők nem csak az egyesületi és a szövetségi vezetőket és az edzőket várják az inkubátorházba (Ond Vezér u. 1.), hanem a gazdasági élet szereplőit is.

Címkék: tiszta viszonyokat, sporttörvény, előadás, fórum, kaposvár