Véget ért a tavaszi szezon a Tele-Tank Kupa I. osztályú kaposvári városi kispályás labdarúgó-bajnokságban. Az Arany úti sportcentrumban a már bajnok Kaposstil Kft.-FIFA 2005 együttese zárásként 12 gólt szerzett a Police ellen. Az ezüstérmes H1N1 és a harmadik helyezett Somogy Sportja ugyancsak győzelemmel fejezte be a pontvadászatot. A három csoport dobogós helyezettjeit együtt díjazták a szervezők.

- 2011-re mi lettünk a legaktívabb szabadidős egyesület. Elérkeztünk oda, hogy három osztályban 36 csapat tudott nevezni, és ha az öregfiúk bajnokságunkat is belevesszük, akkor ötszáz embert mozgatunk meg minden héten - mondja Kiss Ernő, az egyesület elnöke.

Az egyesület nem csak baráti társaságokat, hanem diákokat és munkahelyi közösségeket is megmozgatott az elmúlt hónapokban.

Kispályás zárás, jó


- Gratulálnék a résztvevőknek, hogy a sok bokros teendő közepette mozogjatok és közösségben legyetek. Erre nagy szükség van a mai világban, amikor a virtuális és a valós világ összekeveredik. Ehhez megfelelő hátteret biztosít a Sportpálya 2004 Egyesület, és tényleg egy színvonalas, jó rendezvénnyel szolgálja ki a kaposváriakat - mondta Szerb György, városi sportvezető.

Az I. osztályban tehát a FIFA szerezte meg az első helyet, a másodosztályban pedig az Alibi játékosai vehették át az aranyérmeket. A harmadosztályban vidékre került a bajnoki cím.

- Az elején nem volt nehéz, könnyen jöttek a gólok, a pontok, aztán jött egy botlás, de végül nem volt probléma az aranyérem elhozásával - mondta Balog László.

A fiúk most nyári pihenőre vonulnak, szeptember elején pedig újra beindul a kispályás nagyüzem a megyeszékhelyen.

Címkék: Kiss Ernő, éremosztó, Szerb György, kispályás labdarúgás, bajnokság, sport