Már a kezdés előtt érezni lehetett, hogy valami komoly dolog készül. A Nita Dance Club fiatal táncosai nagy izgalommal és óriási lelkesedéssel mutatták meg, mit tudnak. Közben pedig megtelt az összes lelátó a sportcsarnokban.

- Fejlődésben lépünk előre, sokat próbálunk, színvonalas eseményekre járunk és ennek meg is van az eredménye. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, ennyi - mondta Rostás Anita, egyesületi vezető.

Nita gála jó


A nézők a két és fél órás programban összesen 23 produkciót láthattak.

- Négy produkcióban szerepelek. Lesz hip hop és lesznek show elemek is. Jó sok produkció lesz, három óra, jó lesz. Aki szereti, annak nem fárasztó. Ez most egy év munkája, heti kétszer két óra, de van négy órás edzés is, és ezeket nagyon szeretjük - magyarázta Varjas Bernadett.

A hatodik éve működő kaposvári egyesület tagjai emlékezetes gyakorlatokat is előadtak, és újabb versenyszámaikkal is a közönség elé léptek. Az egyesület vezetői közben már a jövőt tervezik.

- Külföldi versenyekre is szeretnénk menni, és most már nem titok, hogy nem csak Kaposváron leszünk megtalálhatóak, hanem más városokban is - tette hozzá Rostás Anita.

Az egyesület színeiben már 170 fiatal mozog rendszeresen, és a zömében tizenéves táncosok minden bizonnyal a nyarat is végigtáncolják majd.

Címkék: Rostás Anita, gálaműsor, Nita Dance, sportcsarnok, tánc