A Gyakorló iskola műfüves pályáján zajló versenysorozat listavezetője, a Hawaii megtorpant, a Kacsógép pedig egyértelműen bajnokesélyessé vált.

Az Arany Ászok öregfiúk bajnokságból már csak két forduló van vissza, és egyre izgalmasabb a bajnoki címért folyó harc, illetve a helyosztók sorsa. Legutóbb az Oni Team a Klasszikusokkal vívott változatos meccset, és a dobogóra pályázó Klasszikusok a végén kapott góllal szenvedtek 4-3 arányú vereséget.

- Vezettünk 2-0-ra az elején, aztán sajnos, elfogytunk, a csapat névadói és alapemberei nem jelentek meg, Árpira gondolok, és végül kikaptunk - mondta Tobak Ferenc (Klasszikusok).

Az Oni Team a középmezőnyt erősíti, és ezúttal Soós Árpád az utolsó pillanatokban lőtte a mindent eldöntő gólt. A Klasszikusok döntetlennél próbált pedig támadni, de végül egy kontrából visszavágott az Oni Team, és az egyenlítésre már nem maradt idő.

- Nagyon jó ellenféllel játszottunk, meg kellett várni azt a pszichikai feladatot, amikor már nem tudnak egyenlíteni, szerencsésen meg tudtuk oldani ezt a feladatot - fogalmazott Soós Árpád (Oni Team). - A mi csapatunk szellemileg teljesen fitt, de vannak új játékosok, akinek még fel kell venni a játék ritmusát, stílusát, hát én úgy saccolom, hogy úgy 30 év múlva.

A listavezető Hawaii váratlanul botlott, az Izomláz állította meg őket, és a 3-3-as döntetlen azt jelenti, már csak egy pont az előnyük a Kacsógép előtt. Utóbbi 5-3-ra verte a sereghajtó Magyaregrest, a Logisztika 2-1-re a Csökölyt. A Wolf System a King-A-Forddal játszott 1-1-es döntetlent, a Postás pedig szabadnapos volt. A dobogón a Hawaiit a Kacsógép és az Izomláz követi. A góllövő listán az ezúttal hiányzó Czimmermann Árpádot Lőrincz Ernő érte utol, aki duplája után szintén 24 találatnál jár.

Címkék: Arany Ászok kupa, Kispálya, öregfiúk, sport, labdarúgás