Újabb rangos ritmikus gimnasztika viadalt rendezett a Crystal SC a kaposvári városi sportcsarnokban. A házigazda egyesület fiataljai nagy izgalommal várták a versenyt.
Kárpáti Kitti labda- és szalaggyakorlattal készült, és nem nyomasztotta, hogy hazai környezetben szerepelt.
- Szerintem ugyanolyan, mint a többi verseny, de ha itthon vagyunk és itt vannak a családtagok, az ember szeretné megmutatni, mit tanult, amióta nem látták - fogalmazott Kitti.
Kalmár Dorina ugyancsak bizonyítani szeretett volna a hetedik Crystal Kupán.
- Eddig egy gyakorlatot csináltam, a szalaggyakorlatot. Nem a legjobban sikerült, de hátra van még a buzogány, és szeretném a legtöbbet kihozni belőle.
A kaposvári reménység elárulta: társaival együtt a jövő heti látványtánc Európa-bajnokságra, valamint a diákolimpia döntőjére is készül ezekben a hetekben. Klubtársa, Kárpáti Kitti pedig egy portugáliai nemzetközi versenyen szerepel a hétvégén.
- Én szerintem nagyon erős lesz a mezőny, 30 feletti induló lesz. Először fogok repülni és ilyen messzi versenyre menni, úgyhogy kicsit izgulok, de remélem, jó lesz - tette hozzá.
A kaposvári színeket a Crystal SC mellett a Kaposvári RGSE és a Lovas Akadémia képviselte. Az A és a B kategóriában végül Kárpáti Kitti, Bóla Éva, Kutnyák Nikolett és Boros Ninetta szerzett első helyezéseket.

Címkék: Kárpáti Kitty, dobogó, Crystal SC, verseny, sport