A fehér mezes kaposváriak a Balatonboglár ellen játszották a szezon utolsó hazai mérkőzését. A lányok nagy önbizalommal várták a megyei rangadót, ugyanis jól teljesítettek az elmúlt hetekben.

- Nem volt rossz a teljesítményünk, hoztuk, amit szerettünk volna, dobogósok vagyunk – mondta a mérkőzés után Bíró Dóra, a Kaposvári Kézilabda SE játékosa.

- Az őszi idényhez képest a tavaszi várakozáson felüli volt – értékelte csapatát Csönde Zsuzsanna, az egyesület elnöke. - Sikerült sok mérkőzést nyernünk, pedig idegenbe sokszor úgy mentünk el, hogy kevesen voltunk, nem tudtunk cserélni sem, ehhez képest még az ezüstéremre is van esélyünk!

KKSE.-Boglár

A KKSE együttese már az első félidőben magabiztos előnyre tett szert. A lányok harminc percnyi játék után 13-7-re vezettek, és a térfélcsere után sem fogták vissza magukat. A csapat végül 27:13 arányban nyerte meg búcsúmérkőzését.

- A mi egyesületünk ezekben a keretekben meg fog szűnni, de Sebők János szeretne már kis kortól kezdve foglalkozni a fiatalokkal, így reméljük, fennmarad a sportág, és azt is, hogy lesz érdeklődés iránta – mondta a KaposPontnak Csönde Zsuzsanna.

A Boglár elleni sikerből Csönde és Sárdi 6-6, Marics és Reichert pedig 4-4 góllal vette ki a részét. A vendégcsapatban az öt gólig jutó Buzsáki volt a legeredményesebb.

Címkék: megyei rangadó, Csönde Zsuzsanna, Bíró Dóra, női kézilabda, NBIII, sport