A megyei harmadosztály nyugati csoportjában három csapat is vérmes reményekkel vágott neki a bajnokságnak, a szebb napokat megélt Juta és Kaposfüred mögött a Hetes is a dobogóra, esetleg akár a feljutásra pályázott. Jelenleg is ezek az együttesek állnak dobogón, azonban néhány fordulóval a vége előtt úgy tűnik, a Hetesnek a bronzérem a reális.

A Hetes edzője Herbel József azt mondta: az első helyeken jó csapatok vannak, a dobogóért négyen küzdünk, azt gondolom, nagy a szakadék az elöl álló és a tabella második felének csapatai között, a bajnoki cím pedig két csapat között látszik eldőlni.

A Görgeteg a középmezőnyt célozta meg ősszel, de az idén gyengébben teljesítenek, mint az elmúlt években.

Hát sokan nem járnak el edzésre, meccsekre, gyengültünk, de küzdünk becsülettel, hátha sikerül pontokat szerezni vidéken is - mondja a Görgeteg edzője Berényi Norbert.

Az 5-0-ás hetesi siker találatain hárman osztoztak, Herkovics hármat vágott, és betalált Domokos és Heizler is. A Hetes így maradt harmadik a tabellán, a vesztett pontokat tekintve hárommal áll jobban, mint a szintén dobogóra pályázó Somogysárd. A tabellát a Kaposfüred vezeti, mögötte áll két ponttal a Juta.  

Címkék: görgeteg, hetes, foci, somogy, labdarúgás, sport