A kezdőktől a már rutinosabb versenyzőkig mindenki számot adhatott felkészültségéről. A KASI és az Adorján SE úszói egyaránt 15-15 aranyérmet nyertek.

A Kaposvári Sportiskola és az Adorján SE sportolói mellett a Marcali Úszó Klub is szép számmal képviseltette magát. A 6-10 éves korosztály ugrott vízbe a városi fürdőben.

Hamlin Dorothy már sok szép eredményt ért el országos versenyeken is, hozzá hasonlóan több rutinisabb úszó is felmérhette edzettségi állapotát a Nyuszi Kupán.

A ma már korosztályos válogatott úszó, Pataki Fanni is itt kezdte egykor a versenyzést. Ezúttal versenybíróként segédkezett. Ki tudja, ebből a mezőnyből is talán lesz, aki követi a KASI úszójának példáját. A gyerekek mindenesetre jó úton járnak.

A Kaposvári Sportiskola sportolói 15 aranyérmet szereztek és ugyanennyi ezüstöt, és még 16 bronz medáliát. A Középület-kivitelező Adorján SE úszói szintén 15 aranyat gyűjtöttek, emellett 12-szer szólították őket a dobogó második fokára és még hét harmadik helyezést is szereztek. A Marcali Úszó Club sportolói pedig négy arany-, két ezüst- és öt bronzérmet nyertek.

Címkék: Hamlin Dorothy, Kaposvári Sportiskola, Marcali Úszó Klub, Adorján SE, úszás