A Marázplast Kaposvári AC NB II-es együttese a Gyenesdiás ASE-t fogadta idei utolsó hazai mérkőzésén. Ősszel döntetlent vívott a két csapat, most is kiélezett találkozóra lehetett számítani.

- 4. helyen állunk a bajnokságban, 1 forduló van vissza, jövő héten Celldomölkre utazunk. Tavaly a Gyenesdiással 9-9-et játszottunk bízok benne, hogy most megverjük őket és győzünk - mondta Varga János elnökségi tag.

KAC asztalitenisz

A párosok után még 1-1 volt az állás, de az első egyéni kör után is döntetlen, 3:3. A vendégek a második kör után megléptek 6-4-re és ezt a különbséget végig tartani tudták.
Major Ferenc ezen a napon nem tudott mérkőzést nyerni. A kaposvári csapatból Berdár Norbert viszont ismét nagyszerű formában játszott és még szettet sem engedélyezett ellenfeleinek. A párost is hozta Dani Róberttel, aki ezúttal két győzelemmel segítette a csapatot és két szoros mérkőzésen maradt csak alul. Bükfa András egy győzelmet szerzett, így végül a Gyenesdiás örülhetett a 10-8-as sikernek.

Az NB III-as kaposvári együttes Szekszárdra utazott a hétvégén. A fiataloknak nem sok esélyük volt a rutonosabb ellenféllel szemben. A tolnaiak 14-4-re nyerték a találkozót. A kettes számú kaposvári csapatnak ezzel véget ért a bajnokság, a 9. helyen zártak, míg első számú együttesünk hétvégén még a Celldömölk otthonában bizonyíthat.

Címkék: Marázplast Kaposvári AC, Gyenesdiás ASE, Asztalitenisz, Szekszárd, NB2, sport