A legkisebbek is ügyeskedtek: a Banyák tánca a fitness dance kategóriában az első lett.

Layton Viktória, Somogyi Rendőr SE-Bakó-Sas Fitness, Kaposvár
Wolf Luca, Somogyi Rendőr SE-Bakó-Sas Fitness, Kaposvár
Horváth Franciska, Somogyi Rendőr SE-Bakó-Sas Fitness, Kaposvár
Bakó-Sas Médea, vezetőedző, Somogyi Rendőr SE-Bakó-Sas Fitness, Kaposvár

A 9 éves Layton Viktóriának már 23 érme van. A budapesti diákolimpián is az első helyen végzett a Bakó-Sas Fitness tehetsége, aki úgy érzi: sokat fejlődött a télen. Az elit kategóriások közül Vikin kívül Ferenczi Kinga is az élen végzett. Horváth Dóra, Tamásovics Laura, Szrnka Vanessza, Kiss Alexandra és Wolf Luca pedig Ezüstérmet szerzett. Az őszi budapesti gyermek világbajnokságig még több válogató versenyt is rendeznek. A kaposváriak továbbra is keményen készülnek, hogy minél többen színpadra léphessenek majd a legjobbak mezőnyében. A B kategóriások is ügyeskedtek a diákolimpián: Horváth Franciska az első helyen végzett.

Bakó-Sas Médea vezetőedző néhány hónapja a háttérből irányítja a lányok edzéseit, hiszen nemrég született gyermeke. Egy ideje Takács Gabriella foglalkozik a fiatalokkal.

- Meg vagyok elégedve, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen sok érmet fogunk hazahozni, mert én most nem vagyok jelen a felkészülésben, de ez a lányokat dicséri meg a Gabit, aki nagyon ügyesen elvégzi a feladatot nélkülem - magyarázta a vezetőedző.

A kaposvári fitnessesek májusban több budapesti versenyen is megmutathatják ügyességüket.

Címkék: Fitness, Bakó Sas Médea, érmek, arany, sport