A kiesés ellen menekülő fővárosi MTK-t fogadja holnap a Rákóczi. Ilyen sem volt még a csapat újkori történetében, hogy a kék-fehérek nem esélyesként érkeznek Kaposvárra. Garami mester túl van a 700. bajnokiján, és Sisa Tiborék azon lesznek, hogy ne legyen oka örömre a kék-fehérek mesterének. Az pedig nem kérdés, hogy Rákóczi kurucai még nem laktak jól.

A Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor auzt mondja: nagyon érdekes, mert az MTK egy nagyon jó keret, jó csapat, csak beragadtak, és most ezt nyögik, és élet-halál harcot vívnak a bent maradásért. Másrészt a Rákóczi már teljesítette a minimális célt. De nehogy azt higgye valaki, hogy  a csapat ezzel jóllakott. Ez a csapat nem az, ez az edző nem az, aki hátradől, hogy minden oké, és hogy már nem  - tette hozzá Sisa Tibor.

A kaposváriak tudják, hogy az MTK erősebb, mint amit a helyzete mutat, így nehéz meccsre számítanak, de felszabadultak lesznek, a tét a fővárosiakat nyomja majd.

A Kaposvári Rákóczi FC-ből, Máté Péter azt mondja: erőszakos, fiatal csapat, mennek, futnak, de ha egy kicsit itthon befenyítik őket, akkor nyerhet is a Rákóczi. Ők fognak izgulni, mert bennük lesz a tudat, hogy ha kikapnak, és még lejjebb csúsznak, ez sem sikerül, mi lesz – tette hozzá Máté Péter.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, a kaposváriaknál Grumic még csak lábadozik, a többiek hadra foghatóak, eltiltott pedig nincs. A Kapos.hu internetes portálon online közvetítéssel jelentkezünk, a Kapos Televízióban pedig vasárnap este fél nyolckor láthatják a találkozó felvételét.

 

 

 

Címkék: foci, MTK, meccs, Rákóczi, labdarúgás, sport