A Rákóczi kezdte a mérkőzést a két élcsapat találkozóján, és a 4. percben rögtön Peric előtt adódott lehetőség, de a 16 méteres lövés elszállt a jobb kapufa mellett. A Paks sem tétlenkedett: Vayer szabadrúgása nem sokkal kerülte el a Rákóczi kapuját. A 14. percben Korhut távoli lövését hárította a tolnaiak kapusa, három perccel később pedig megszerezte a vezetést a Kaposvár. Balázs B. bal oldali szöglete után Peric 7 méterről a bal felső sarokba bólintotta a labdát. 0-1


A gól után megjött a Rákóczi önbizalma, Peric 19 méteres lövése után a kapufáról vágódott ki a labda. A 25. percben Böde szabadrúgása után Kovács kapus védett bravúrral. Öt perc múlva újabb párharcot nyert Kovács Böde ellen: a paksi játékos 12 méteres lövése után szögletre mentett a somogyi kapus.
A folytatásban, egy szöglet után megsérült Zsók: nekiesett a kapufának, és turbánnal a fején játszott tovább. A hazaiak szerettek volna egyenlíteni, de legfeljebb a szögletekig jutottak, és közben jól dolgozott a kaposváriak védelme.

Nagyszerűen kezdte a második félidőt a Rákóczi, a 48. percben megszületett a második kaposvári gól! Balázs B. ugratta ki Oláh Lórántot, aki Pericnek passzolt, a szerb támadó pedig 9 méterről, a kapus mellett a paksi kapuba gurított. 0-2.


Ezt követően két szögletet végezhetett el egymás után a hazai csapat. Az elsőt Böde fejelte 8 méterről kapura, Gujic mentett. Másodjára Montvai fejelt Kovács kezébe.
Az 58. percben szépített a Paks. Vayer balról a teljesen üresen álló Barthához emelt, a csatár pedig 3 méterről a kapu közepébe fejelt. 1-2


Három perc sem telt el, és máris egyenlített a házigazda... Bartha jobb oldali beadását Magasföldi vette le mellel, majd félfordulatból, a tizenhatos vonalából a jobb alsó sarokba lőtt. 2-2
A 73. percben Korhut 14 méteres lövését hárította Csernyánszki. A 79. percben újból előnyhöz jutott a jól küzdő Rákóczi. Gujic adott remek labdát Oláhnak, aki betört a tizenhatoson belülre, és 10 méterről a kapu bal alsó sarkába lőtt. 2-3.


A Rákóczi remek sikert aratott iegenben, ezzel megszilárdította a helyét az élmezőnyben.

Paksi FC - Kaposvári Rákcózi FC 2-3 (0-1)
Paksi Stadion, 1000 néző. V.: Bognár T.
Paks: Csernyánszki - Heffler, Gévay, Sifter, Szabó - Magasföldi (Vári, 85.), Sipeki, Bartha, Böde - Montvai (Kiss T., 68.), Vayer. Vezetőedző: Kis Károly.
Rákóczi: Kovács - Gujic, Zsók, Bank, Korhut - Máté, Hegedűs (Pedro, 66.) - Pavlovic (Jawad, 74.), Oláh (Farkas Z., 82.), Balázs B. - Peric. Vezetőedző: Sisa Tibor.
Gólszerzők: Bartha (58.), Magasföldi (61.), illetve Peric (17., 48.), Oláh (79.)



Címkék: nyert, győzelem, Paks, siker, Rákóczi, sport