A Kaposvár Közutasok KTK sportolója Kozma Károly azt mondta: Bevallom őszintén, nem úgy gurítottam, ahogy számítottam, azért egy 580 kellett volna, de 2-0-val fordultunk, nagyon remélem, hogy jó lesz a folytatás is, a 7-1-ben bízom.

Pákai Zsolt és Kozma Károly után aztán Rapatyi Richárd, Mettner Zoltán és Nákits Dániel is pontot tudott szerezni. A Közutasok KTK végül 7:1 arányban diadalmaskodott, így megszerezte a hőn áhított bronzérmet.

A Közutasok KTK, Kaposvár szaosztályvezetője Illyés András szerint: fiatalok, sikerre éhesek és akaratban is sokszor felülmúlták az ellenfelet, akik lebecsülték néha ezeket a fiatalokat.

Már a negyedik hely is csúcs lett volna, de a kaposvári tekézők minden előzetes várakozást felülmúltak. A fiatal együttes tavaly áprilisban harcolta ki, hogy a szuperligában szerepelhessen idén és a fiúk már rögtön az első évben a klub félszáz éves fennállásának legnagyobb sikerét érték el. A remek eredménynek köszönhetően ősszel a nemzetközi porondon is kipróbálhatják magukat, a sikercsapat az NBC kupában is guríthat.

Címkék: közutasok ktk, gurítás, teke, siker, kaposvár, sport