Ezen a tavaszon még a hazai csapat is busszal érkezik Nagyberkibe, nem csak az aktuális ellenfél…

- Nagyon sokan nem játszottak még ebben a környezetben, de remélem, hazai környezet lesz. Sok a fiatal, az átlagéletkor 19 év, nyolc hét kevés volt ahhoz, hogy csapatot, így én azt szeretném, hogy lépjünk hétről hétre előre - mondta Nagy Tibor a Kaposvölgye vezetőedzője.

A Kaposvölgye elnevezésű együttes tagjai a tulajdonosváltás óta Pest megyében edzenek, és csak játszani jönnek Somogyba. A fiúk nem sok sikerélményben reménykedhetnek a tavaszi szezonban, és a kozármislenyi 7-1-es zakó után a Fradi második csapata ellen próbáltak meg jól teljesíteni.

- Remélem, fegyelmezetten játszunk, amit kértem, betartják. Nem az a baj, ha kikapunk, tudjuk, hogy nem lehet megverni mindenkit. Én szeretnék dolgokat látni abból, amit gyakoroltunk, ez volt a kérésem - tette hozzá Nagy Tibor.

A fővárosiak a felemás ősz után eredményes tavaszban bíznak.

- Én azt mondom, jobban kell szerepelni, mint az ősszel, de a legfontosabb az, hogy a srácok futballozzanak végig. Jó lenne minél több mérkőzést győzelemmel lehozni, és akkor jó lesz a tavaszunk - mondta Lipcsei Péter a Ferencváros II. vezetőedzője.

A Fradi II vendégjátéka nem hozta lázba a közönséget: a gyenge színvonalú találkozót alig ötvenen nézték végig. A fehérmezes Fradi a 19. percben szerezte meg a vezetést Varga góljával, a 2-0-s végeredményt Pölöskey alakította ki a 89. percben. A Kaposvölgye jobban játszott, mint egy héttel korábban, de ez a produkció is kevés volt a pontszerzéshez.

Címkék: Lipcsei, Nagy, Kaposvölgye, Ferencváros, labdarúgás, sport