Jól telt a hétvége a Rákóczi háza táján: a kaposváriak 3-0-ra nyerték a megyei rangadót a Siófok ellen, így továbbra is tagjai az NB I közvetlen élmezőnyének. A fiúk holnap bravúrra készülnek a Magyar Kupában is: ha túljutnak az Újpesten, akkor már az elődöntőben folytathatják szereplésüket. Az együttes háromnaponta játssza a tétmeccseket, így már fárad a társaság. Ráadásul sérülése miatt Grumics, Szepessy, Dzsavad, Máté és Bőle is hiányzik a keretből.
Sisa Tibor vezetőedző azt mondta: dicsérnie kell a csapatot, mert helytáll, amikor a legnehezebb. Remélhetően tovább tart ez a lendület. Igyekeznek frissíteni, és talán összejön a sporttörténeti siker az Újpest ellen. De ez nagyon nehéz mérkőzés lesz.
A negyeddöntő első mérkőzését Újpesten nyerte meg a Rákóczi 3-2-re, így a párharc esélyesévé lépett elő. A somogyiak akár még vereség esetén is továbbjuthatnak, de hazai pályán természetesen ennél azért többet remélnek. A lila-fehérek vezetőedzője, Mészöly Géza úgy fogalmazott: a csata még nem ért véget, együttese bravúrra készül a somogyi megyeszékhelyen. A nagy érdeklődéssel várt összecsapás szerdán 17 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban.

Címkék: helytáll, Sisa, Újpest, labdarúgás, Rákóczi, sport