Hét éve rendezi a Sportpálya 2004 Egyesület az Irodagép városi teremlabdarúgó bajnokságot, és ezalatt öten nyerték el a kupát. Három éve tendencia, hogy az utolsó fordulóban dől el a bajnoki cím sorsa, ez is az erőviszonyok kiegyenlítettségére utal. A Hidromobil a rangadón 4-2-re legyőzte a Kaposstil-FIFA 2005 együttesét, és először ért fel a csúcsra. A kétszeres első Joker Söröző ezúttal ezüstérmet vehetett át, holott minden dobogóst és élmezőnybelit legyőzött. A Somogy Sportja története során először állt dobogóra, nem utolsósorban Varga Tamás 21 góljának köszönhetően.
A tavalyi ezüstérmes Sim Teamnek ezúttal nem jutott érem, de ők adták a gólkirályt a 28 gólos Simon Roland személyében.
A bajnokságot Kaposvár kiemelt szabadidős sporteseménynek tartja, és ennek megfelelően támogatja évek óta. Szerb György, a kaposvári sportiroda vezetője azt mondta: valóban nagyon fontos, hogy ilyen rendezvények legyenek, a Sportpálya 2004 Egyesület színvonalasan rendezte meg ezt a tornát.
A város kispályás labdarúgó csapatai nem sokat szusszanhatnak, hiszen három hét múlva kezdődik a szabadtéri bajnokság tavaszi szezonja.

Címkék: Hidromobil, Sportpálya 2004 Egyesület, teremfoci, bajnokság, kupa