Az utolsó előtti fordulóban összecsapott az elmúlt évek bajnoki címeiből többet begyűjtő páros, a Joker Söröző és a Kaposstil-FIFA 2005. Előbbi meglepően simán, hét gólt rúgva győzött, így életben tartotta dobogós reményeit.

- Sajnos ezt magunknak köszönhetjük, az utolsó pillanatig harcolhattunk volna a bajnoki címért, a nyerhető meccset buktuk el, de már nincs mit tenni, sajnos, így alakult - mondta Juhász András a Joker Söröző játékosa.

A surranópályán a dobogó közelébe kerülő Somogy Sportja elégedett lett volna az első hat hellyel, sőt, a középmezőny végével is, de evés közben megjött az étvágy.

- Tavaly előtt hasonló volt a szituáció, akkor is második hely helyett lettünk negyedikek, tehát volt már hasonlóan jó szereplés, most azt gondolom, a bajnokság előtti 6. hely környéke reális cél volt, tehát ehhez képest a mostani produkciónk szintén túlteljesítés - mondta Varga Péter a Somogy Sportja játékosa.

Legutóbb 5-1-re verték a Postást, ám még így is előfordulhat, hogy lecsúsznak a dobogóról, ha az utolsó fordulóban nyernek, de a többi eredmény kedvezőtlenül alakul. A tavalyi ezüstérmes Sim Team nevéhez méltóan simán nyert, bár ők már ötödiknél jobbak nem lehetnek. Hetet vágott a Lénia Papírbolt is, akiknek a kapusa egyedül idősebb, mint a fél Sim Team. A rendőrök is megszerezték első győzelmüket egy fordulóval a vége előtt, jobb késő, mint soha, ráadásul a tavalyi bajnokot verték meglepően magabiztosan, 6-3 arányban. Gólzáporos pontosztozkodás lett a Win Team és a Fáraó Taxi összecsapásán, 4-4 lett a vége. A góllövő listán a mesterhármast elérő Simon Roland újra átvette a vezetést Tóth Zoltántól, a gólkirályi címről is az utolsó forduló dönt, mint ahogy a bajnoki elsőségről is, a Hidromobil – Kaposstil-FIFA 2005 meccs tehát döntőnek is beillik majd.

Címkék: Joker Söröző, Somogy Sportja, teremfoci