Rangadóra érkeztek a nézők vasárnap délután Magyaregresre, és a szépszámú nézősereg változatos mérkőzést láthatott. A korpádiak kezdték jobban a találkozót, és Mátés góljával vezetést is szereztek. Később Rofrics Roland még egalizált, és nyílt lett a meccs, de a hajrában előbb a csereként beállt Bázel passzából Németh József, majd maga Bázel volt eredményes, így 3-1-re nyertek a vendégek.

- Igen, ilyen szoros meccsre számítottunk. A vendégek egy kontrából eljöttek, mi sokat futottunk, de nem voltak minőségi cserék, nem tudtunk váltani, kaptunk még két gólt, gratulálunk a Kiskorpádnak, mára csak ennyire futotta - mondta Kostyák József a Magyaregres megbízott edzője.

A Kiskorpád ezzel a győzelemmel még közelebb került a bajnoki címhez, amit sokak szerint már csak ők veszthetnek el.

- Nem értek egyet vele, mert több jó csapat van, nehéz a sorsolásunk is, és az összes riválishoz idegenbe megyünk - mondta Weimann Gábor a Kiskorpád edzője.

A megyei igazgató szerint örvendetes, hogy a rutinos játékosok mellett azért akadnak fiatalok a megyei futballban.

- Igen, ennek én is örültem, sőt, volt tanítványaimat is felfedeztem, több fiatal játszott és jól játszott, úgyhogy ennek lesz jövője szerintem mindkét egyesületet illetően - mondta Csendes Balázs az MLSZ Somogy Megyei igazgatója.

A Kiskorpád továbbra is magabiztosan vezet a tabellán, a Magyaregres maradt a harmadik.

Címkék: MLSZ, Kiskorpád, Magyaregres, sport