Hajrájához érkezett az Irodagép Kupáért kiírt városi teremlabdarúgó bajnokság. Három fordulóval a vége előtt éppen három csapatnak maradt esélye a bajnoki címre, a listavezető Hidromobil, a Kaposstil-FIFA 2005 és a Joker Söröző van még versenyben. A riválisok éppen egymás ellen játszanak az utolsó fordulókban, így nagy izgalmak várhatók. A kék mezes Somogy Sportja is dobogón áll, az ő céljuk az élmezőnyben maradni.
Böröczi Zoltán (Somogy Sportja) azt mondja: továbbra sem változtak a célok, az 1-6. hely valamelyikére szeretnének odaérni. A csapat legutóbb nagy küzdelemben győzött a Lénia Papírbolt ellen 3-2 arányban, az SM Kapos pedig 5-2-re legyőzte a sereghajtó Belső Leírást.
Az élen álló Hidromobil a rangadón 3-0-ra verte a Sim Teamet, akiknek bajnoki álmai így végleg elszálltak. A többi mérkőzésen nem borult a papírforma, bár a Kaposstil nagyarányú, 6-2-es győzelme a bajnok M-car ellen talán sokakat meglepett. A Win Team 4-3-ra a rendőrök ellen, a Fáraó Taxi 8-4-re a postások ellen nyert, az Alibinek pedig sikerült feltörnie a T-T Gránitot, és 3-0-val hozta a meccset. A góllövő listán Tóth Zoltán átvette a vezetést a Sim Team játékosától, Simon Rolandtól, őket Varga Tamás és Váradi Attila követi a versenyben.

Címkék: teremlabdarúgás, sport