- Kint hideg van, nem lehet csinálni semmit. Bent meleg van, tudsz jobbat? - mondta Pető Zoltán.

A Win Team játékosa rátapintott a lényegre: a téli időszakban az egyik legjobb elfoglaltság a teremfoci. Jól tudják ezt Szennában is, ahol rövid időn belül már harmadszor rendeztek egésznapos tornát. A délelőtti csoportból a rendkívül szimpatikus és sportszerű játékot játszó Borbély Bt. és a Somogy Sportja jutott tovább. Az elmúlt kupa második helyezettjének, az Alibinek ezúttal nem jött össze semmi, így a csoport harmadik helyén végzett.

- Két ötös csoportban küzdünk, és sikerült továbbjutnunk a második helyen. Jó a színvonal, és bízunk benne, hogy összejön az elődöntő, majd a fináléba jutás. Az Irodagép Kupa mezőnyéből pár csapat itt van, újak is vannak, tíz csapat összejött, úgyhogy játszunk egy jót egész nap - mondta Varga Péter.

A délutáni csoport mérkőzései ugyancsak nagy küzdelmet hoztak.

- Megmondom őszintén, ez az első meccsünk, koncerten voltunk, de ebben a mezőnyben talán megélünk valamit - mondta Pető Zoltán.

Az M-Car Autókereskedés az első két meccsét megnyerte, majd váratlan vereséget szenvedett a csoportutolsó Postástól, így csak az utolsó meccsen, a Rákóczis szülők ellen tudta bebiztosítani továbbjutását. A másik elődöntős a Böhi Autó lett.

Az elődöntőben a Borbély Bt. legénysége hatalmas meccset játszott a Böhi Autóval, és végül csak büntetők döntöttek a javukra. A másik ágon a Somogy Sportja alaposan belehúzott, és simán verte 7-1-re az M-Car Autókereskedést. A kisdöntőben aztán az „autósok” meccsén az M-Car lett a nyerő 4:3 arányban. A döntőben izgalmas és fordulatos mérkőzésen nyert a Somogy Sportja 4-2-re a Borbély Bt. ellen. A torna gólkirálya Horváth Ferenc, legjob kapusa pedig Hankovszki Tamás lett.

Címkék: Pető Zoltán, Varga Péter, teremfoci, Szenna, sport