A február 19-én rendezendő All-Star Gála főmérkőzése lesz a nyári Európa-bajnoki pótselejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott első idei – amolyan ráhangoló – összecsapása. A találkozóra a szövetség internetes oldalán vasárnap éjfélig lehet az ellenfélként pályára lépő idegenlégiósokra szavazni. Természetesen a kaposváriak három amerikai játékosára is lehet voksolni. A magyar keretet Mészáros Lajos, a férfi válogatott szakmai igazgatója hirdette ki és a meghívókat is elküldte az érintettek számára. A jövő szombati eseményre a Kaposvári KK együtteséből egyedül a csapatkapitány Soós Gábor kapott meghívót. A somogyiak játékosa méltán kap újra bizalmat, hiszen az esztendő kezdete óta remek formában teljesít csapatában.

A budapesti Sportmax-Hegyvidék Szabadidő Központban 17 órakor kezdődik a Magyarország-Idegenlégiósok találkozó. A program már reggel 9 órakor megkezdődik az ingyenesen megtekinthető B33 Mini Kupával, ahol három főből álló gyermekcsapatok mérik össze tudásukat. A délutáni események a nosztalgia jegyében telnek. Az 1999-ben Európa-bajnokságon szerepelt magyar válogatott a Vlade Divac vezette együttessel csap össze. Előbbi csapatban helyet kap az egykor Kaposváron játszó Sztojan Ivkovics és Dzunics Braniszlav, valamint a jelenleg másodedzőként tevékenykedő Filipovics Gordan is.

A magyar válogatott kerete: Szabó Zsolt (Sopron), Horváth Ákos (Szolnok), Vojvoda Dávid (Zalaegerszeg), Wittmann Krisztián (Kecskemét), Fodor Márton (Szolnok), Hanga Ádám (Albacomp), Molnár András (Sopron), Soós Gábor (Kaposvári KK), Tóth Gergely  (Zalaegerszeg), Tóth Ádám (Zalaegerszeg), Báder Márton  (Szolnok), Németh István (Körmend), Csorvási  Milán (Kecskemét), Keller Ákos (Albacomp).

Forrás: delfinek.hu

Címkék: All-Star, Delfinek, Soós Gábor, KKK, kosárlabda, Kaposvár, sport