Hat forduló elteltével a Joker Söröző és a Kaposttil-FIFA 2005 áll még pontveszteség nélkül a tabellán, de veretlen még a második Sim Team és a harmadik Hidromobil is. Az idei bajnokságban az évek óta stabilnak tűnő T-T Gránit új csapatot épített.

- Az idei bajnokságban tényleg átalakult a csapat, ez annak köszönhető, hogy szinte mindenki katona, és nagy a fluktuáció, ezért nem is vagyunk túlságosan összeszokottak jelenleg - mondta el Németh Gábor a T-T Gránit játékosa.

A képeken zöldben játszó T-T Gránit legutóbb kikapott a Fáraó Taxitól, akik így első pontjaikat szerezték meg, és elmozdultak a sereghajtó pozícióból. A sárga mezes Sim Team tavaly ezüstérmet szerzett, így idén is számolnak velük a dobogón, persze nem túl bő keretük miatt ehhez kiegyensúlyozott teljesítmény kell. Az egykörös, összevont bajnokság minden esetre fekszik nekik.

- Szerintem jobb ez így, mint amikor alsóház-felsőház volt, így tudunk játszani minden csapattal, és igazából több pontot már nem veszíthetünk, hogy esélyünk legyen a bajnokság megnyerésére - mondta Kutos Péter a Sim Team játékosa.

A Belső Leírást 10-1-re verték Simon Mátéék, de a rangadók még hátravannak. A bajnok M-car 4-2-re kapott ki a Wint Teamtől, a Hidromobil jó meccsen 3-1-re verte a Somogy Sportját, a Joker pedig 12-2-re a Postásokat. Nem tudott kiállni a Police FC, a FIFA pedig 6-2-re győzött a Lénia Papírbolt ellenében. A góllövő listát Simon Roland vezeti 18 góllal, mögötte 11 találattal áll Pápai Dezső, és kilenccel Kárpáti Kálmán

Címkék: teremlabdarúgó, Kutos Péter, Németh Gábor, T-T Gránit, bajnokság, sport