A szervezők tíz csapatot hívtak meg a Kaposváron egyedülálló évzáró teremlabdarúgó-tornára. Czimmerman Árpád főrendező elmondta: nagyon sikeres év van mögöttük.

- A csarnoknak varázsa van, ritkán lehet ide bejutni, mert edzenek a csapatok, így mindenki szeret ide eljönni - tette hozzá.

Az egésznapos küzdelem két ötös csoportban kezdődött meg, és ezúttal is jó csapatok léptek parkettre. A remek hangulatról nem csak az év végi körítés gondoskodott, hanem a versenykiírás is.

- Sajnos nem az én korosztályomnak való a pálya, a fiatalok viszont élvezik. Igazából nincsenek kötött szabályok, a régi szabályok szerint mindenhová pattanhat, mindenhonnan lehet gólt lőni, nincsenek korlátozások - mondta el Czimmerman Árpád.

A csoportkör után tovább fokozódtak az izgalmak, és eldőlt a végső helyezések sorsa. Az első helyet a Hidromobil szerezte meg a Sim Team legyőzésével, a harmadik helyet pedig a Böhi-Autó érdemelte ki, miután megverte a Somogy Sportját. A torna legjobb kapusa Bogdán Balázs, gólkirálya pedig Mátés Balázs lett.

Címkék: Czimmerman Árpád, főrendező, terem, foci, sport