mézga

A szombati nagy havazás miatt a vártnál kevesebben látogattak el a Mézga Focisuli immár hagyományos, karácsony előtti jótékony célú rendezvényére.

- Az élet átírta ezt a forgatókönyvet, több emberre számítottunk, de aki itt van, boldog, sok ajándékot, ételt kap, olyanokat, amik nem mindig kerülnek a bendőjükbe - mondta el Horváth János a Kaposvári Mézga Wolfsystem Focisuli Klub klubvezetője.

A helyszínen kiderült: ezek a gyerekek minden kis ajándéknak nagyon tudnak örülni. Nagy szó, hogy a nehéz helyzet ellenére még most is sokan nyújtottak segítő kezet. Nem csak a Baranya megyei Almamellékről, hanem Igalból is sokan érkeztek Kaposvárra. A felajánlásoknak köszönhetően a gyerekek nem csak a játékok, hanem a ruhák közül is választhattak. Nem csak ennek örültek a fiatalok, hanem mindennek, amivel meglepték őket Mézgáék.

A jótékony célú rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kaposvár polgármestere, Szita Károly és a megyei közgyűlés elnöke, Gelencsér Attila is. A két politikus nem üres kézzel érkezett. És még nem volt vége a meglepetés-napnak: a rászoruló gyerekek meleg ételt is kaptak ebédre, így volt teljes a karácsony előtti utolsó hétvége.

Címkék: Mézga Focisuli, Horváth János, jótékonyság, karácsony, sport