röpiifi

A Gárdonyi Géza Tagiskola tornatermében rendezték meg Kaposvár Város Nyílt Fiú Mini Röplabda Tornáját. A jó hangulatú viadalon hat csapat mérte össze egymással a tudását a két pályán. A Kodály győzelemmel kezdte a csoportkört. A szakemberek azt mondják: ha sok a játék és a sikerélmény, akkor a fiatalok garantáltan megszeretik a röplabdát.  A veszprémiekkel edzőként egy korábbi kaposvári játékos érkezett Somogyba.

- Felcsaptam utánpótlásedzőnek. Nagyon örülök, hogy kisgyerekekkel foglalkozhatok, remélem, ők is megkedvelnek. Két hete foglalkozom velük, ez az első tornánk, meglátjuk, mi lesz. Nagyon örülök, hogy az első tornámat itt játszhatom edzőként, annak idején még én is játszottam itt, a Gárdonyiban. Az első meccsemet éppen a volt edzőm és csapattársam, Zarka Péter csapata ellen vívhattam, és még sok ismerős arcot látok itt - mondta Puspán Balázs veszprémi edző.

A tornát végül a Gárdonyi Géza Tagiskola nyerte meg a Sümeg és az Ágfalvi Krisztina vezette Kasi vegyes előtt. A kaposváriak közül Szabó Tamás, Bekker Bence, Farkas Bence és Bánhegyi Istvánné edző kapott különdíjat.

Címkék: Puspán Balázs, Kaposvári Sportiskola, Gárdonyi, Veszprém, röplabda