A XI. Kaposvári Látványsport Fesztiválon a technika ördöge alaposan megtréfálta a Team Kaposvár Sportklub Egyiptom Hercege produkcióját előadó gyermekcsapatát. Az utolsó 10 másodpercben leállt a zenéjük, így a közönség vastapsa mellett tudták a gyakorlatukat befejezni.

Másnap Budapesten a Magyar Látványtánc Sportszövetség Magyar Kupa versenyén vettek részt, ahol kiváló előadásuk a nap meglepetéseként aranyérmet szerzett. Örömüket tovább fokozta Szerb Kata egyéni első helyezése. A 2 győzelem a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét jelenti.


Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!Kattints a galériáért!
Kattints a galériáért!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Szerbné Szabó Katalin klubelnök a kiváló eredményekhez csak ennyit tett hozzá: „Ez a gyerekek szorgalmának és a kiváló edzői csapatmunkának a közös sikere. A Team Kaposvár erről szól.”

Csapat tagjai: Balatincz Bianka, Barics Laura, Csádi Bence, Hodics Petra, Hodics Virág, Lepenye Zsófia, Orbán Matilda, Pető Lilla, Rákhely Kíra, Szabados Gabriella, Szerafin Luca, Szerb Kata, Takács Lili, Vadász Rebeka.

Edzők: Balázs Barbara, Bundics Katalin

Címkék: Team kaposvár, sport