A közönség díját a nézők tapsának hangerejével döntötte el a szakértő zsűri. A leghangosabb tapsot, 101 decibelel, a Mikrokozmosz Művészeti Iskola, Huladence produkciója kapta, mely csaknem elérte a teremben dübörgő zene hangerejét.

A hétvégén valamennyi csapat produkcióját megtekinthetik a nézők a kapos.hu internetes videó portálon, melyekre szavazhatnak. A legtöbb szavazatot elérő csapat és felkészítő tanáruk a kapos.hu és a Kapos Televízió különdíjaként, egy estére szóló vacsorameghívást kap a Bianco Nano Pizzeriába.

A vasárnapi Kapos Sportban hosszabb összeállítást láthatnak a Látványsport Fesztiválról.

Az elmúlt 11 év során a Kaposvári Látványsport Fesztivál fennállása óta több mint 3000-en léptek fel. Az idén kimagasló produkciót mutatott be az Ametiszt TSE Rocky Parti formációjával, és a Crystal GY.I Sport Club Eső után produkciójával, és nagy sikert aratott a Roppantós Tánc Együttes lehengerlő előadása is. Az esti bemutatón 6 csapat kapott arany club , és további  6 ezüst club minősítést. Így 11 év után a Kaposvári Látványsport Fesztiválon hat, vagy attól több éve résztvevő csapatok 68-ról 74 együttesre gyarapodtak.


11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!
11. Látványsport Fesztivál a friss képekért kattints ide!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Táncsics, Látványsport, látványtánc, gála, fesztivál