Kemény ellenfél érkezik Kaposvárra pénteken. A győriek kapták eddig a legkevesebb gólt az élvonalban, és tavaly is messze a legjobb volt a védelmük. Ennek ellenére a fiúk hisznek abban, hogy meg lehet bontani a Rába-partiak védelmét.

- Egy nagyon jó keretük van, bő keret, több játékosuk van egy-egy posztra, hiába sok a sérültjük, nekünk győzni kell, akármilyen kerettel jönnek - mondta Grúz Tamás.

A kaposváriaknál Okuka sárga lapok miatt hiányzik majd, Perics és Pavlovics játéka sérülés miatt kérdéses, Bőlével, Bankkal és Farkassal pedig továbbra sem lehet még számolni. Az elmúlt éveket tekintve idegenben ment jobban a Győr ellen, legutóbb 2006-ban sikerült Kaposvárott legyőzni őket, most reális esély van a három pont megszerzésére.

- Győr elég jó csapat, tavaly bronzérmesek lettek, most gyengébben állnak, de ez nem téveszt meg minket, tudjuk azt is, hogy sok a sérültjük, de ezzel mi is bajlódunk, ha oda tudunk figyelni, itthon sikerülhet ez a mérkőzés - mondta Balázs Benjámin.

A mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik, a Kapos.hu-n, Somogy videós hírportálján ezúttal is nyomon követhetik majd az eseményeket, a Kapos Televízióban pedig hétfő este fél hatkor láthatják a találkozó felvételét.

Címkék: Grúz Tamás, Balázs Benjámin, Győr, Rákóczi, labdarúgás, sport