női kézilabda

A Táncsics gimnázium sportcsarnokában egy jó és egy rossz formában lévő együttes találkozott egymással.

- Eddig sajnos csak azt tudom mondani, hogy egy meccset sem nyertünk. Kevesen vagyunk, nincs utánpótlás-nevelés Barcson. Ezen már rajta vagyunk, igyekszünk jó utánpótlást nevelni. A mai meccstől azt várom, hogy lelkesek legyünk, mindenki mindent adjon bele, csak ennyi kell - mondta Csordás Adrienn a Barcsi VSE játékosa.

A kaposváriak tavaly még az NB II-ben szerepeltek. Egy osztállyal lejjebb szinte minden mérkőzésen esélyesnek számítanak.

- Szeretnénk megnyerni a meccset, mindent megteszünk érte. Eddig hét meccsből csak egyet vesztettünk, a többit megnyertük, és ezt várjuk a továbbiaktól. Én jelen pillanatban bal és jobb szélső vagyok, 30-40 perceket játszom, és igyekszem mindenben segíteni a csapatot, amiben csak tudom - mondta Marics Krisztina a Kaposvári KSE játékosa.

Az első félidő szoros küzdelmet hozott: a fehérmezes kaposváriak harminc percnyi játék után csak három góllal, 12:9 arányban vezettek. A térfélcsere után magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a házigazda. Itt már kijött a két együttes közti különbség, és a jobban összpontosító KKSE végül 35:25 arányban győzött. Tráj 9, Sárdi 8, Csönde pedig 7 gólt dobott, a túloldalon a 13 találatig jutó Csordás volt a legeredményesebb.

Címkék: Csordás Adrienn, Marics Krisztina, kézilabda, sport