A Balatonlelle tavaly jutott fel a megyei első osztály bajnoki címe után a harmadosztályba, és Keszei Ferenc együttese jó rajt után a Kaposvári Rákóczi elleni mérkőzést a dobogóról várhatta.
Keszei Ferenc, Balatonlelle vezetőedzője elmondta: Lelle helyezése idén attól függ, hogy milyen felfogásban fog játszani a csapat.
- Természetes ez a mai mérkőzés olyan, hogy mindenféle papírforma felborulhat, igazi megyei rangadó, nem gondolom, hogy plusz motiváció kellene bármelyik együttesnek, biztosan meg akarnak minket verni, de ez remélem, nehéz lesz - tette hozzá a vezetőedző.

A kaposváriak is érezték, igazi megyei presztízsmeccs lesz a találkozó. Pusztai László, a Kaposvári Rákóczi FC klubtitkára szerint ez mindig igazi ki-ki meccs.
- Amikor még ott voltam edző, akkor is átéreztem ezt, és most is, a Lelle mindig is figyelte a Kaposvárt, bár nem egy régióban mozgott a két klub többnyire, de biztosan nagyon akarnak ma bizonyítani, főleg a volt Rákóczi-nevelésű játékosok, viszont mi is mindenképpen szeretnénk ma nyerni és jól szerepelni - tette hozzá.

A mérkőzést a hazaiak kezdték aktívabban, és Kovács Olivér révén ezzel a találattal megszerezték a vezetést is. Kovács aztán triplázott, betalált Lipusz és Czonev is, így 5-0 lett a vége. A kaposváriak így a Lelle mögött a negyedik helyen állnak, egy ponttal lemaradva a dobogóról.


Címkék: Pusztai László, Keszei Ferenc, kaposváriak, Balatonlelle, Rákóczi FC, vezetőedző, mérkőzés, labdarúgás, sport