A Kaposvári Sportiskola két csapattal is képviselteti magát szombaton a hazai rendezésű McDonald's kupán, a kölyök korosztályra pedig már bajnoki meccs vár. A fiúk úgy érzik, sokat fejlődtek a nyáron.

A korcsolyázás már nagyon megy a KASI jégkorongozóinak, néha azért becsúszik egy-egy nagyobb esés is. A fiúk sokat dolgoztak a nyáron.

- Nagyon sokat, mert a szárazedzések sokkal jobbak voltak, többet futottunk, több gyakorlatot csináltunk és már augusztus 9. óta van jég, ezért többet tudunk jégen lenni, mint bármelyik csapat - mondja Lőczi Árpád.

A Kaposvári Sportiskolának továbbra is három csapata van: a mini, az előkészítő és a kölyök. A gyerekeknek heti öt edzést vezényel Zsigmond Imre edző.

- Az elején hokizunk, bemelegítünk, aztán feladatokat csinálunk és ha marad idő, akkor játszunk - magyarázta Somogyi Róbert.

A KASI-sok már több edzőmeccset is játszottak, hétvégén pedig már élesben is bizonyíthatnak. A kölyök csapat a Miskolc elleni hazai derbivel kezdi meg bajnoki szereplését.

- Komolyabb célokkal, mint tavaly, idén már csomó győzelmet kell szereznünk, második értékcsoportban vagyunk még mindig, de már felzárkóztunk és egyértelműen győzelmeket várok - mondta Zsigmond Imre, vezetőedző.

A minik pedig egy nagyszabású kupán léphetnek jégre: a kaposvári jégcsarnokban rendezik szombaton 10 órától a McDonald's Kupát. Tíz csapat méreti meg magát, a KASI két együttessel is szerencsét próbál.

Címkék: korong, korcsolya, KASI, jég, sport