tenisz


Férfi egyéniben 25-en léptek salakra, most szombaton kiderül: ki örülhet majd a végső győzelemnek.

Hat kategóriában nevezhettek a tenisz szerelmesei a Donneri Sportközpont évadzáró viadalán. A nyáron térdműtéten átesett Jezeri Tibor a férfi egyéni küzdelmekben volt érdekelt és bizonyította, hogy nemcsak a röplabdapályán mozog otthonosan.

- A héten nem tudtam játszani, rossz idő volt, utána csütörtökön kifordult a bokám, bicegtem, holnap nem tudok visszajönni, csak a játék szépségére mentem, lehet, hogy azért tetszett jobban a játékom, nem volt céltudatos - magyarázta Jezeri Tibor.

Volt, aki április óta nem fogott ütőt, de az utolsó lehetőséget most kihasználta egy kis teniszezésre.

- Az évadzáróra teljesen az esélytelenek nyugalmával érkeztem, ugyanis idén először az évadnyitó versenyen fogtam ütőt, azóta nem és most az évadzáróval stílusosan befejezem ezt az idényt, bár mindent megteszek, de a jó játék miatt jöttem - közölte Csutor Gábor.

A Donneri Sportközpont ezzel a viadallal zárta 12. szezonját.

- Sajnos az évünk nem volt a legjobb, az időjárás nem kedvezett, még tartozunk versennyel a klubtagoknak, egy családi páros verseny elmaradt, de a többi versenyünket kisebb-nagyobb halasztásokkal le tudtuk bonyolítani, a résztvevők számával elégedett vagyok, minden versenyen szinte az összes kategóriát el tudtuk indítani - fogalmazott Witz Viktória, szervező.

Az, hogy ki lett az évadzáró győztese, szombaton kiderül, ekkor rendezik ugyanis a finálékat a Gilice utcai pályákon.

Címkék: kategória, Donneri Sportközpont, tenisz, sport