teke

Két győzelemmel és két vereséggel a háta mögött várta a Közutasok KTK együttese a szuperliga ötödik fordulóját. A hazai meccseket meg kell nyerni, de nem lesz könnyű, az Ózd egy nagyon erős ellenfél, régi, rutinos tekézőkből áll és nem szabad senkit megtévesszen, hogy az Ózdnak csak 2 pontja van, ugyanis mindegyik mérkőzését idegenben játssza, hiszen a pályájukat most építik át - mondta el Illyés András a Közutasok KTK, Kaposvár szakosztályvezetője.

A kaposváriak viszont már augusztus óta a felújított Szántó utcai csarnokban készülnek. A hazai pálya előnyét már az első párok kihasználták: 88 fával léptek meg ellenfelüktől, a második pár után pedig már 124 fával vezettek. A somogyiak végül 6:2 arányban győztek a tavalyi bronzérmes Ózd ellen, akik most egy nagy megmérettetés előtt állnak.

Bialaszek György, ózdi elnök elmondta: tavaly 3.-ak lettek a bajnokságban, ezzel kivívták az NBC kupában való részvételt, így jövő héten utaznak Splitbe, Horvátországba, bízom benne, hogy megint ott az 1-4. között lesznek és az elődöntőért fognak játszani. Jövő hétvégén szünet lesz a szuperligában, aztán a kaposváriak a KÖSZOLG SC csapatához utaznak Kunfehértóra.

Címkék: Ózd, Közutasok KTK, szuperliga, győzelem, Kaposvár, sport