A Ring SC Kaposvár és a Ring SC Juta is bízik a jó szereplésben, csütörtökön a nyolcaddöntőket és a negyeddöntők egy részét vezényelték le a bírók.

Népes mezőnnyel és szépszámú közönség előtt indult az idei sedülő ökölvívó országos bajnokság. A vasárnap délutánig tartó küzdelemsorozat első napja igazolta a várható erőviszonyokat, az egykori kaposvári ökölvívó, Füzesi Zoltán pedig büszke arra, hogy ilyen rangos versenyt rendez Kaposvár, ahonnan ő is indult.

box

- Igen, a tradíciók fontosak, éppen a megnyitón mondta Szántó Laci barátom, hogy régen milyen nagy súlya volt Kaposvárnak ökölvívásban, én is innen indultam, komoly múlttal rendelkezik a város, és jó látni, hogy a nagy pesti klubok mellett újra számontartják Kaposvárt, ahol három klub is működik jelenleg, és ahol komoly tehetségeket nevelnek föl - mondta Füzesi Zoltán a KSI edzője.

Nemcsak a ringben, és a szorítón kívül az edzők székén, hanem a pontozóasztalnál is akad kaposvári, hiszen az AIBA minősítésű bíró, Budai János mindegyik versenynapon dolgozik majd.  

Címkék: Füzesi Zoltán, KSI, box, ökölvívás, Kaposvár, sport