Még egészen messziről is érkeztek a kétnapos teniszpartira. A teniszpályán lényegtelen a pártállás, állítják az indulók. Ettől függetlenül mindenki szeret borsot törni ellenfele orra alá.

- Polgármester úr csak később jön, nem sorsoltak össze vele, pedig azt kértem a versenybíróságtól, hogy legalább itt hadd mérkőzzek meg vele egyenlő esélyek mellett, mert itt egyenlő az esély - mondta Kováts Imre.

Kováts Imre kénytelen lesz a polgármester választásig várni, most ugyanis nem nézhetett farkasszemet Szita Károllyal. A Szenátor kupa már negyedik éve nagy népszerűségnek örvend, idén 22 egyéni induló és 15 páros próbált szerencsét.

- Az egész országban híre ment ennek, hiszen nemcsak Somogyból, a Dél-Dunántúlról jöttek versenyzők, szenátorok, hanem Nyíregyházáról, Martfűről, Budapestről és megyénkből, Baranyából, Tolnából - mondta a főszervező Csutor Ferenc.

Minden párt képviseltette magát, országgyűlési képviselők is tiszteletüket tették.

- Ez az első alkalom, hogy részt veszek Kaposváron, Martfűről az alpolgármester úrral jöttünk el, szeretnénk kellemes meglepetést okozni a vendéglátóinknak - mondta Sági István.

A martfűiek párosban végül a bronzéremig jutottak, a második Lehel László és Erdei Barnabás lett, a győzelmet pedig Mádi László és Dr. Károly László szerezte meg. Egyéniben is Mádi László lett a legjobb, a döntőben a tavalyi bajnok, Lehel László ellen sikerült nyernie. A harmadik helyeken Sági és Erdei osztozhatott.

Címkék: Sági István, Csutor Ferenc, Kováts Imre, tenisz, sport