foci_lábak labdával


A kaposvári fiatalok a gól nélküli első félidő után a térfélcserét követően már szerették volna eldönteni a győzelem sorsát. A Rákóczi több nagy helyzetet is kialakított a vendégek kapuja előtt, de minden lehetőség kimaradt. A piros mezes mohácsiak aztán a hajrában, egy pontos kontratámadás végén, ezzel a góllal a győzelmet is megszerezték.

- Egy olyan mérkőzés volt, ahol győzhetett volna a hazai csapat is. Az utolsó pillanatban mi tudtunk gólt szerezni, de  a reális eredmény a döntetlen lett volna ezen a mérkőzésen – mondta Megyeri Károly, a Mohács edzője.

- Türelmetlen voltam én is és a csapatom is. Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. nyolc százszázalékos helyzetünk volt, sajnos ezek kimaradtak – ismerte be Balázs József a Rákóczi II. edzője.
A mohácsiak eredményes tavaszt zártak, így elégedett lehetett edzőjük, az egykori NB I-es pécsi futballista.

A Rákóczi ligacsapata a felnőtt együtteshez hasonlóan felemás szezont tudhat a háta mögött. Ebben az osztályban azonban még csak most következik a hajrá, így lehet reménykedni egy sikeresebb zárásban.
- Az attól függ, mennyi játékost kapunk vissza az első csapat keretéből, illetve az ifiből. Mi is dolgozunk néhány játékossal, meglátjuk, remélem, ennél jobban fogunk szerepelni – mondta Balázs József.

A kis Rákóczi 33 ponttal a hetedik helyről várja a folytatást. A másik somogyi együttes, a Nagyatád remek tavaszának köszönhetően tartja a második helyét a tabellán a már bajnok Baja mögött.

 

Címkék: Balázs József, Megyeri Károly, Mohács, Baja, Rákóczi, Nagyatád, labdarúgás, Kaposvár, sport