30_IMG_7903 copy.jpg


A mieink nem titkoltan szeretnék megverni ellenfelüket. Ezen a találkozón búcsúzik el a csapattól és a közönségtől a KKK két idegenlégiósa, Csekovics és Welton.

A két csapat emlékezetes mérkőzést vívott egymással januárban. A kaposváriak nagy meglepetésre, szoros csata végén 85:83 arányban győztek Székesfehérváron. A KKK ezután sokáig küzdött a nyolc közé kerülésért, az alapszakasz végére azonban lehorgonyzott a kilencedik helyen.

- Eléggé fáradtak vagyunk, hosszú szezon áll mögöttünk. Nem sikerült a nyolcba jutás, de úgy készülünk, hogy holnap nyerünk. Az Albacomp jó formában van, nyolc meccset nyert zsinórban, le szeretnénk győzni őket – mondta Vojvoda Dávid.
A fiúk úgy gondolják: a két csapat találkozója mindig rangadó a javából.
- Az Albacomppal nagy presztízsben vagyunk mi, nagyon kemény meccsre van kilátás. Ellenük fel tudunk pörögni mindig, minden alkalommal – mondta Kiss Kornél.

A szakvezetés már feltérképezte az ötödik helyen álló fehérváriakat, akik egyébként már a jövő heti, hazai rendezésű Magyar Kupa négyes-döntőre is hangolnak.
- Csütörtökön videóztunk, és feltűnő volt, hogy nagyon gyorsan játszanak. A támadó-lepattanókért nem hiszem, hogy fogunk menni, inkább vissza kell futnunk védekezésben – mondta Vojvoda.

A kaposváriak lelkes, jó játékot ígérnek a Simon Balázzsal felálló Alba ellen, és szeretnék győzelemmel elbúcsúztatni két külföldi társukat, Weltont és Cseskovicsot. A légiósok az alapszakasz zárása után hazautaznak. Az Albacomp elleni alapszakasz-záró szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.


Élő közvetítés ezúttal is lesz a Kaposponton.

Címkék: Csekovics, Welton, Vojvoda Dávid, Kiss Kornél, Albacomp, Kaposvári KK, KKK, sport