Az Albacomp otthonában aratott bravúros sikert követően már a szombati Zalakerámia ZTE elleni hazai bajnokira készült a Kaposvári KK együttese és a vezetés is.

Utóbbi részéről Monok Tibor ügyvezető a következőket mondta a veretlen zalaiak nagy érdeklődéssel várt vendégjátékával kapcsolatban.

- Komoly szurkolói létszámot várunk Zalából - nyilatkozta Monok Tibor. - A versenykiírás értelmében rendező egyesületként - a nézőtér 15 százalékos befogadóképességéig - térítés ellenében belépőt kell biztosítanunk a vendégeknek. Ez a Kaposvári Városi Sportcsarnok esetében 180 darab jegyet jelent. Már most biztos, hogy ennél jóval több vendégdrukker kívánja megtekinteni az összecsapást a helyszínen. Mivel azonban semmiféle jogi háttér és előírás nem hatalmaz fel bennünket arra, hogy a vásárlásból kizárjuk a zalai drukkereket.

Éppen ezért Kaposváron elővételben is árulunk jegyeket a Kossuth Rádió élő közvetítése miatt előbb, már 17.45 órakor kezdődő találkozóra. Így lehetőséget adhatunk, hogy a kaposvári drukkerek minél előbb és nagyobb létszámban éljenek az elővételi lehetőséggel. Miután meghatározott számú jegyet értékesíthetünk minél több helyi drukker vesz jegyet, annál kevesebb marad a pluszban érkező vendégeknek.

A Jégcsarnok pénztárában csütörtökön és pénteken egyaránt 18.30 órától 20 óráig majd lehet belépőt váltani. Fontos tudnivaló még, hogy miután a 180 fő sem helyezhető el az eredményjelző alatti szektorban, ezért az amelletti lelátót is a vendégeknek kell biztosítanunk. Erre biztonsági okból és a rendőrségi előírások miatt lesz szükség. Miután más lehetőségünk nincs, kérjük a néhány - oda szóló bérlettel rendelkező - kaposvári szurkolót, hogy a VIP szektorban foglaljanak helyet.

Az már bizonyos, hogy szombaton a felnőttek összecsapása előtt nem lesz junior mérkőzés. Egyelőre még nem dőlt el, hogy lesz-e más találkozó ebben az időpontban.

Címkék: Kaposvári KK, KKK, kosárlabda, sport