NB I-es női röplabdázóink a nagy rivális Veszprém együttesét fogadják vasárnap délután a városi sportcsarnokban. Mészáros Péter tanítványai ebben a bajnokságban már kétszer is kikaptak a veszprémiektől, most szeretnének javítani az eddigi mérlegen.

Újra edzésben a BITT Kaposvár lányai. Mészáros Péter tanítványai az alapszakasz megnyerése után kicsit lazíthattak, de a héten már teljes intenzitással készültek a hétvégén kezdődő középszakaszra, ahol a tabella első négy helyezettje mérkőzik meg újra. A kaposváriak elsőként a Veszprém együttesét fogadják.

- Úgy kéne kezdeni ezt a rájátszást, minden csapat három győzelemmel és három vereséggel megy be, úgyhogy nagy részt kiegyenlített az eredmény - mondja Mészáros Péter vezetőedző. - Úgy szeretnénk, hogy kétszer játszunk itthon a Veszprém és az Eger ellen, egy jó kezdés azért megadhatná az alaphangot a rájátszáshoz.

Pálfyék az alapszakaszt tizenegy győzelemmel és négy vereséggel zárták, ebből kettőt a Veszprém ellen szenvedtek el.

- Úgy gondolom, elég jól fel kell készülnünk, hiszen eddig kettőből kétszer kikaptunk tőlük, úgyhogy a támadásokra és a nyitásra fektetünk nagyobb hangsúlyt az edzéseken, illetve a védekezésre, de az általában jól szokott menni - magyarázta Kondor Tímea.

A találkozó január 10-én, vasárnap 15 órakor kezdődik a kaposvári városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes, a szettek közti szünetekben a NITA Dance Club szórakoztatja a közönséget. A derbit élőben közvetíti internetes portálunk, a www.kapos.hu.

Címkék: BITT, röplabda, sport