Két teremlabdarúgó-tornát is rendeztek egymás után a kaposvári városi sportcsarnokban. A szervezők azt mondják: karácsony után nem könnyű megmozdítani az embereket, de ezen a rendezvényen ez sem okoz problémát. A focit ugyanis szinte mindenki legalább annyira szereti, mint a mákos bejglit…

Karácsony ide, év vége oda, a teremfoci mindig sláger Kaposváron is. A városi sportcsarnokban kilenc csapat lépett parkettre a hosszú ünnep után.

- Nehéz az embereket kimozdítani ünnep után. Ettől függetlenül két tornát is szerveztünk, egy négycsapatos öregfiúk tornát és egy ötcsapatos meghívásos tornát. Kiélezett küzdelmek vannak, merem mondani - közölte Czimmerman Árpád főszervező. - Most inkább baráti társaságok állnak össze, sok az ismerős arc a kispályás bajnokságokból, vegyesek a csapatok.

A Sim Team megnyert egy találkozót a Somogy Sportja ellen.
- A célok egyértelműek: a győzelem - mondta a Sim Team-es Simon Roland. - Az első meccsünkön kikaptunk, most viszont összejött minden, és legyőztük a Somogy Sportját. A sok nehéz kaja és a bejgli megtette a hatását, izzasztóak a mérkőzések.

Ezen a tornán mindenki játszott mindenkivel, így valóban izgalmas csata után alakult ki a végeredmény. Az első helyet végül a Police együttese szerezte meg a Sim Team és a Somogy Sportja előtt. Az öregfiúk-viadal első helyét a Hawaii gárdája érdemelte ki.

Címkék: kispályás foci, labdarúgás, sport