Nita Dance club

Ünnepi gálával köszönte meg a szülők és a barátok támogatását a kaposvári Nita Dance Club. A látványos program a csapat tagjairól szólt: mindenki színpadra léphetett, és bemutathatta gyakorlatát. Az egyesület vezetője, Rostás Anita elmondta: négy éve dolgoznak, és eddig ez volt a legjobb évük...

Rostás Anita klubvezetőBernáth Henrietta Dance Club, KaposvárVas-Imre Norbert tánc-oktató
Ismét megteltek a kaposvári városi sportcsarnok lelátói: a Nita Dance Club idén is karácsony előtti gálával lepte meg a szülőket, a barátokat és az egyesület segítőit.

- Az eddigi legjobb évünk volt. Sokan vagyunk, sok jó eredmény, amit befektetünk, az visszajön, igazán jó érzés - mondta Rostás Anita klubvezető.

A kezdés előtt nagy volt az izgalom a függöny mögött is. Rövid idejük volt a 16 vadonatúj produkcióra.

A gálán a legkisebbek és a rutinos táncosok is bemutatták gyakorlataikat. A hip-hopon belüli az új stílusok népszerűek a fiatalok körében - éppen emiatt mindig nagy kaland egy új gyakorolat összeállítása.

- Először összeválgatjuk a zenéket, megmixeltetjük, haladunk a koreográfiával, elejétől a végéig - összegezte a felkészülést Vas-Imre Norbert tánc-oktató.

A Nita Dance Club csapatát évről évre láthatjuk a Látványsport-fesztiválon és az Ifjúsági futballfesztiválon is. Rostás Anita és csapata nagyon sok meghívást kap, így már nagyon sokan ismerik ezt a társaságot.

Címkék: Nita Dance, sport