A cégcsoportnak országosan jelenleg a mélyépítés teljes spektrumát lefedő 8 területi igazgatósága van, az M43-as autópálya építéséhez pedig külön projektirodát hozott létre. Ezeket 8 + 1 aszfaltkeverő telep szolgálja ki. Jelentős gépparkkal, mintegy 490 dolgozóval és számos gondosan kiválasztott és ellenőrzött partnerrel és alvállalkozóval dolgoznak együtt, amely lehetővé teszi, hogy az egész ország területén megbízható minőségű munkát végezzenek.

Alapvető értékként ismerik el a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságát, annak gazdasági és társadalmi jelentőségét. Több innovatív újrahasznosítási technológiai megoldást dolgoztak ki, melyekkel az energiatakarékos, környezetbarát és gazdaságos útépítés lehetőségét teremtették meg.

A cégcsoport vezető vállalkozása, az 1996-ban alakult Duna Aszfalt Kft. az ország számos településén végez út- és mélyépítő tevékenységet. Stabil és megbízható partnere önkormányzatoknak, gazdasági társaságoknak, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-nek és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek. A cég életében az elmúlt évek egyik legfontosabb projektje a kecskeméti Mercedes gyár tereprendezési, útépítési és térburkolási munkái voltak, melyeket 2009 és 2011 között teljesített, a másik pedig az M43-as autópálya építése Makó és az Országhatár között.

A Duna Aszfalt Kft. jelenleg a magyar építőipari piac egyik legjelentősebb szereplője. A Duna Aszfalt a francia LEA, alacsony hőmérsékletű aszfaltkeverékek kizárólagos magyarországi gyártója, amely a hagyományos technológiával szemben jóval kisebb széndioxid-kibocsátást eredményez, így jelentősen hozzájárul az üvegházhatás csökkenéséhez.

www.dunaaszfalt.hu

null
null

Címkék: zöld építő, duna aszfalt, út, reklám