Régóta várod, hogy rád találjon a nagy szerelem? Minden újabb találkozás alkalmával abban reménykedsz, hogy talán majd most éppen ő lesz a megfelelő személy, akivel minden passzol? A társkeresés manapság sokkal egyszerűbben megy, mint néhány évtizede, hiszen a világhálón számos párkereső oldal várja az egyedülállókat, vagy azokat, akik váltani szeretnének, és boldogabban élni, mint jelenleg.

A Cupydo által megkérdezett szakemberek is azon a véleményen vannak, hogy tudatosan és persze körültekintően kihasználva a társkereső oldalak kínálta lehetőségeket, jó eséllyel találhatunk párt magunknak. Amennyiben a városban, vagy a környékén laksz, és az ideális randi helyszínt keresed, tarts velünk, és ismerd meg a legjobbakat!

1. Belvárosi séta kulináris élményekkel
A Piac utca a város főutcájaként várja azokat, akik sétálnának egyet, fagyiznának, vagy valamelyik vendéglátóhelyen hódolnának a kulináris élvezeteknek.

2. Nagytemplom környéke, a romantikus séták helyszíne
Debrecen jelképévé vált a Nagytemplom, valamint annak környéke. A festői szépségű szökőkút, a sétálóutcák és a parkok ideális helyszínnek bizonyulnak egy romantikus beszélgetéshez.

3. Romkert kávézó és kiállítóterem
Az Árpád-korig visszanyúló történelmi helyszín a Nagytemplom mögött helyezkedik el. Az átlátszó üvegtetővel épült, korszerű épületszámos kulturális és kortárs művészeti programnak ad otthont, így ha mellette döntesz randi helyszínként, biztosan nem lőhetsz mellé.

4. Debreceni Állatkert a természet szerelmeseinek
Kevés jobb helyszínt lehetne elképzelni az első találkozáshoz, mint a Debreceni Állatkertet, ahol gazdag növény-, és állatvilág várja a természet iránt érdeklődőket. A több órás programot kínáló látnivaló nemtől és kortól függetlenül sokak kedvencének számít a városban.

5. A Debreceni Egyetem Botanikus kertje
A füvészkert több mint 190 éves múltra tekint vissza, a ma látogatható rész arborétummal és üvegházi gyűjteménnyel várja a növényvilág kedvelőit. Fedezzétek fel a mintegy 8000 csodálatos növényfajt, és persze közben ne feledkezzetek el a romantikázásról sem!

null

6. Kerekerdő Élménypark: utazás a mesék világába
Kicsik és nagyok körében egyaránt nagy népszerűségnek örvend a kapuit most megnyitott Kerekerdő Élménypark, mely közel 30 ezer négyzetméteren terül el. Kincsvadászat, függőhidak, sétakocsikázás, kézművesség, látványos mesepavilonok, vízi bicikli és számos izgalmas program vár rátok az élményparkban.

7. Aquataicum Mediterrán Élményfürdő
Első találkozáshoz, vagy további randevúkhoz is kitűnő helyszínnek bizonyul a város élményfürdője. A Cupydo.hu szerint egyébként is remek választás a mediterrán környezetben történő fürdőzés a debreceni társkereső fiatalok számára az ismerkedéshez.

8. Hangulatos éttermek debreceni specialitásokkal
Debrecen városa nem csak a számos szabadidős helyszínről és látványos belvárosról híres, hanem bizony a remek gasztronómiáról is. A városban több étterem is várja a vendégeket, kóstoljátok meg a debreceni töltött káposztát, az orjalevest, a hortobágyi húsos palacsintát úgy, ahogyan sehol másutt biztosan nem készítik az országban!

9. Külföldi konyha a különlegességek kedvelőinek
Ha elrugaszkodnátok a hazai konyhától, akkor választhatjátok a kínai, kurd, olasz, vagy mexikói finomságokat kínáló éttermeket is a városban.

10. Debreceni Nagyerdő, a város tüdeje
A zöld terület manapság a kellemes séták, a természetjárás színtere, de számos étterem és szórakozóhely is megtalálható a páratlan környezetben elhelyezkedő szabadidős parkban.

+2. Aktív szabadidő és hortobágyi programok
Debrecen környékén a párkereső és ismerkedő fiatalok éppen úgy megtalálják számításukat az aktív szabadidős elfoglaltságokkal, mint a kicsit talán már idősebbek. Kerékpártúrázás, horgászat, lovaglás várják az aktív kikapcsolódást előnyben részesítőket.

A Hortobágyi Vadaspark végtelenbe nyúló pusztasága gazdag élővilággal is rendelkezik, melyet Puszta Szafari keretein belül fedezhettek fel. Indulás a Hortobágy falu központjában levő Pásztormúzeum elől.

Címkék: társkereső, debrecen, reklám