Szeretné, ha cége minden korábbinál sikeresebb lenne? Fontosnak tartja, hogy az Ön által kínált termékek, szolgáltatások híre minél többekhez eljusson? Mindezt úgy kívánja megvalósítani, hogy nem költ felesleges összegeket a marketingre?

A maxapro.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy az apróhirdetés még mindig vezető helyet foglal el e célból, de hasonlóképp keresett a Google AdWords, valamint a Facebook hirdetés is, melyekről érdemes kicsit többet megtudnia az üzleti életben tevékenykedve.

Cikkünkben az említett három módszert vesszük sorra, hogy sikerüljön kiválasztania az igényeinek leginkább megfelelőt, vagy akár mindhármat kombinálja a siker érdekében!


A Google AdWords segítségével saját hirdetéseket hozhat létre, olyan kulcsszavakkal ellátva, melyek leginkább jellemzik az Ön által kínált terméket, vagy szolgáltatást. Abban az esetben tehát, ha a Google keresőjében az internetező a megadott kulcsszavakkal keres, a kapott eredmények mellett olyan hirdetések jelenhetnek meg, melyek akár cége által kínáltakat népszerűsítik. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy az arra kattintók potenciális vásárlók, ügyfelek lehetnek.

A rendszer használata azok számára is ajánlott, akik saját, megfelelően optimalizált weboldallal rendelkeznek, hiszen a Google AdWords hirdetésekkel oldala népszerűbb, termékei keresettebbek lehetnek, és végső soron nagyobb bevételt realizálhat. Költségei azáltal tarthatóak szinten, hogy kizárólag a kattintott hirdetések után kell fizetnie.

További pozitívum, hogy akár földrajzi hely, vagy nyelv szerint is megcélozhatóak a netezők, hogy a többféle hirdetési formáról már ne is beszéljünk.

Az apróhirdetés feladás a legkézenfekvőbb megoldás, ha magánszemélyként szeretne értékesíteni. Mindegy, hogy ingatlan adásvételről van szó, használt gépjárművétől szeretne megszabadulni, vagy bútort, növényt, játékot, ruházati cikket, vagy éppen gyűjteményt kíván eladni, a számos apróhirdetési oldal remek választásnak bizonyul.

A Vatera szintén népszerű napjainkban, és az okostelefonra letölthető alkalmazásnak köszönhetően a kis készüléken keresztül is kényelmesen böngészhetnek a netezők a több ezer eladó tárgy között. Arra mindenképpen érdemes ügyelnie, hogy apróhirdetés feladás kapcsán mind a szövegezésre, a címsorra, mind a feltöltendő képek elkészítésére szánjon időt. Egy részletesen megfogalmazott termékleírás, vagy a jól sikerült képek nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy mihamarabb vevőt találjon az eladni kívántakra.

Napjaink kétségtelenül legnépszerűbb közösségi portálját, a Facebook-ot rengetegen böngészik nap mint nap. Kapcsolattartás, szórakozás, informálódás, vagy éppen az ebédszünetben egy kis kikapcsolódás alkalmával sokan kattintanak a közösségi hálóra, melyen keresztül így jelentős tömegekhez juthat el az Ön által kínált termék, vagy szolgáltatás híre.

Az oldalon a felhasználók által magukról megadott információk alapján jelennek meg a hirdetések számukra, tehát a Google Adwords-el ellenben itt nem a felhasználói viselkedés alapján kerülnek a hirdetések célzásra. Fizetnie kattintás alapon kell itt is, amit bankkártyával online tehet meg, a hirdetés paramétereit pedig Facebook fiókon keresztül néhány perc alatt beállíthatja, hogy mihamarabb elinduljon az online marketing ezen a platformon keresztül is. 

Címkék: értékesít, hirdet, elad, internet, reklám